About Me

My photo
Brunei
Hidup adalah Tanggungjawab. Bukan untuk dunia, tapi untuk DIA

Pages

Saturday, 28 January 2012

"Cikgu Ayu"


SaLaM Friends!!! Still remember my adowwaable Mr.KoTak????? XDDDD

Sekarang kiteee dah ada "Cikgu Ayu" pulak !!! *sukanyeeeeee*

Pada 21.01.2012 secara rasminya adalah "kelahiran" cikgu ayu!!! hahahha disebabkan terlalu mengAdorekan c mr.kotak tu, so my friend NaD mengambil inisiatif untuk kami sama2 mencipta DANBO kami sendiri!! XDDD

Punyalah susah pada mula2 nak buat tu, sebab tak paham macamana konsep penyusunan serpihan2 kertas tersebut HAHAHA , nak gam pun agak susah sebab benda tu dah lah kecik, banyak bahagian nak kena letak gam pulak tu, silap2 gam confirm boleh jadi "Cikgu ayu KAKU" LOL XD.

Disebabkan itu adalah percubaan pertama kami, hampir dua jam jugaklah nak kena siapkan tapi finally,..... HAPPY SANGAT!!! the feeling to see "Cikgu Ayu"a.k.a Danbo pompuan ni,memang tak terkata!! we greet her by saying * Haiiiiiiiiiiiiiiiii!!!* XD

Kite tengok je lah gambar kat bawah ni~~~







2 comments:

E-rah said...

Hai Cikguu Ayuuu~~~ Masih Ayu nampaknyer hehehehe. post g byk2 gmbr beh, nak tengok perkembangan cerite cikgu Ayu ^O^). buat dialog slajur!! Bleh dh ni stat jd 'Director' ko aa :DD

Lensa Syuna said...

sentiasa ayu~~~ XD . haha ok insya Allah nanti mendialogkan cigu ayu, jd pelakon tah ni ya~~~ XDDD , hahhaa director sama cikgu ayu sha LOL!!!