About Me

My photo
Brunei
Hidup adalah Tanggungjawab. Bukan untuk dunia, tapi untuk DIA

Pages

Thursday, 14 May 2009

sTuFFs During RevisiOn weEk~~~


Salam~~ Let me just start again by uploading pix masa revision for exam hiihiihiii~~ gambar2 ni smua yg berada di atas meja studi saya heehehee , d atas ne gmbr geng antah berantah masa memoto studio~~
Huhh??mY spec yg support mata kiriku wakakkakaka
Hahahaha ganjil sungguh binatang ini.. well ane bnrnya mun zoom out is tmpt utk simpan hp, present from biqah dulu ekekeke
Ehmm smpt th g ku kan menstaple2 sgala~~ hahahha
Nyeh nyeh nyeh "Balancing skill" hahahha mcm ku tu bemain jua tu!!!! im insane hahaha
Hahahaha ada yg kenal kali notes ni, notes sociology of school hahhahaha

Kes mental, menstaple paper dgn gaya cematu hahahahaha!!!
Weeeheee~~ my ring of silver hOhOhO :P
Agen cincin gue, notis ada my name on it hahhaa
Majal lagi gambar cincinku ne~~~ ilek ja, jan mental meliat hahahaha, ku syg diz cincin dats y hahhaha apakan
Well, just byg2 butul air plg, antah ku pn nda tau apakan dkomen psl ane hahahhaha falawz
hahaahahha benda ane pun ada dmejaku kah!!! weirdo hohohoho
Nyeh nyeh nyeh satu namaku in korean, yg 1 g in chinese, actually ada in japan but my sis keeps it :D


Apa2 pun bawa minum dulu, ~~ nda baik minum begula bah...... hahahhahahhaha

Hahhahhahha nah ketara ca minum sugar tu :P , berrrapa bnyk minuman daaaa, *bljr kh minum2!!!" :D
HoHoHo my lovely mp3 :D got lots of my fav songs :D





Well basically ane lah some stuffs yg menemani diriku dikala revise2 , meliat dr gambar2 ni, sulnya ku tu obvious tah bnyk bemain dr membaca hahahahaha!!! tapi actually ku bnyk tdur dr revise plg bnrnya hahahhahhaha revision is a good medicine utk sapa2 yg pyh kan tdur i guess hahahaha!!! soOn will upload g yea~~~ :D




Salam cinta dari saya~~~ hahahah wuuuhu

Liyana@ Syuna~~~(+_^) v

2 comments:

ReHaN said...

weih..syahdu ku meliat ring of silver mu ah...mcm terpanggil ku untuk.umm..ahahhaa... :p lawa2...

SuToNgKioT said...

HohOhhOo ehmm mengabak eh ahahahhahhaha :P :P hahahhahahha ngilu han ah, phm phm haahahah